Transform on Facebook

Transform with Stig Robert Donovan Larsen.

A happy Transform CEO after today's film shoot for European Athletics. Thanks to the president and the two champions for brilliant screen performances!

Jenny Meadows
Svein Arne Hansen
Andreas Thorkildsen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dere husker kanskje at vi lanserte kurset, "Funker det digitalt?" Nå kommer oppfølgeren. Navnet er selvfølgelig "Det funker digitalt."

Begge kursene er resultat av et statlig samarbeidsprosjekt, der målet er å få kursholdere til å ta i bruk ny teknologi i lærings-sammenheng.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi i TASK alliansen har hatt en meget god høst. Det er svært gledelig at de aller fleste kunder har valgt oss som læringspartner for 2017.

En av de vi gleder oss til å samarbeide med er Mattilsynet, et av samfunnets viktigste organ for å sikre helse for planter, fisk, mennesker og dyr. Vi i TASK er heldige som skal få lage et introduksjonsprogram for nyansatte. Konsept, tittel og innhold er ikke spikret, men vi har et utgangspunkt...
... See MoreSee Less

View on Facebook

Transform fortsetter kampen mot doping og inngår avtale med det Europeiske friidrettsforbundet, European Athletics. Opplæringsprogrammet skal hete "I Run Clean" og skal være obligatorisk for alle som skal delta i europamesterskapene. I tillegg til ren faktaopplæring vil programmet bidra til verdirefleksjon.

Hele opplæringspakken vil kunne gjennomføres på mobil, nettbrett og desktop. I tillegg til en interaktiv opplæringsopplevelse vil programmet fungere som en sertifiseringsordning, hvilket betyr at alle må gjennomføre for å få startlisens. Opplæringsprogrammet vil også ha tett integrasjon mot Instagram og andre sosiale medier.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Walter vender tilbake!
For et par år siden gjorde Walter stor suksess i DIFIs e-læringsprogram "Får Walter lov?". Gjennom 16 korte moduler lærte ansatte i staten det grunnleggende om forvaltningsloven på en engasjerende måte.

Nå er han tilbake, og denne gangen er det forvaltningsetikk de statsansatte skal lære mer om. Programmet har fått tittelen "Etikk for Walter".

Vi gleder oss til å møte Walter igjen når programmet rulles ut.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi er stolte av å ha utviklet "Flink med folk", et læreprogram innen kommunikasjon for NTNU i samarbeid med Østlyng&Bjerke. Se denne 45 sekunder lange traileren, så får du et innblikk.

God kommunikasjon lønner seg. Det resulterer i........ Nei, se traileren så skjønner du hva det kan resultere i...
... See MoreSee Less

Our good neighbor Sweden has launched our anti-doping e-learning program, Real Winner (Ren vinnare) today.

Congratulations and good luck with your work to make sport clean!
www.rf.se/Antidoping/Nyheteromantidoping/Nye-utbildningiantidoping/

#cleansports #realwinner #elearning #antidoping #renvinnare
... See MoreSee Less

View on Facebook

transparent

Transform AS Prinsensgate 5 0152 Oslo NORWAY Phone: +47 98296001 org-nr: 885286542